Montage

Complete montageprojecten

Hoe fijn is het als een installateur direct kan beginnen aan zijn klus, zonder dat hij zich daarbij zorgen hoeft te maken of de montage wel op de juiste wijze is verricht? AlQuilar Techniek uit Tilburg is gespecialiseerd in het aannemen van complete montageprojecten. Wij beschikken over een aantal ervaren en gespecialiseerde montageteams, die voor vrijwel elk probleem wel een oplossing in huis hebben. Of het nou gaat om de montage van kabel- en wandgootsystemen, de aanleg van ladderbanen, complete projectverlichting of het monteren van schakelmateriaal, bij ons bent u aan het juiste adres.  

Installateurs en elektriciens ontzorgen
AlQuilar Techniek ontzorgt de installateurs en elektriciens en zorgt er daarmee voor dat er een voortvarende start gemaakt kan worden. En dat is wel zo prettig. Heeft u een nieuw pand en moeten er kabelgoten gemonteerd worden? Of is het de hoogste tijd dat de verlichting vervangen wordt? Wij regelen het! Daarbij kunnen we ook de demontage voor onze rekening nemen. Het oude materiaal wordt verwijderd, waarna ons team aan de slag gaat met de nieuw te monteren onderdelen.

Flexibel tegen een scherpe prijs

Flexibiliteit en kwaliteit zijn speerpunten die bij ons enorm hoog in het vaandel staan. Dit alles vervaardigt AlQuilar Techniek tegen een scherpe prijs. Wij beschikken over een groot probleemoplossend vermogen en zijn daarbij instaat om razendsnel te schakelen. Kampt uw bedrijf met een storing of probleem? Vrijwel altijd kunnen wij deze direct verhelpen. Is dat een keer niet mogelijk? Dan nog vinden we een oplossing.

Met onze ruime ervaring op het gebied van montage, Aarding en bliksembeveiliging staan wij garant voor kwaliteit en service op maat.

AlQuilar Techniek verplaatst zich in de klant. Wij denken altijd met u mee. Is het allesbehalve wenselijk dat uw werkzaamheden op doordeweekse dagen stil komen te liggen? Ook daar denken we over na bij AlQuilar Techniek. Samen vinden we een geschikt moment, bijvoorbeeld in het weekend. Dat is de flexibiliteit waar wij voor staan en die wij te allen tijden willen garanderen.

Neem vrijblijvend contact of vul het offerte formulier in, wij staan voor u klaar.

De aanvraag van uw offerte is zo gedaan