Aarding- en bliksembeveiliging

Bliksembeveiliging en Aarding in Tilburg

Wanneer u een eigen pand heeft, wilt u natuurlijk dat daar zo veilig mogelijk gewerkt kan worden. Ook wanneer het dondert en bliksemt buiten. Mocht er dan onverhoopt bliksem inslaan, dan moet de schade zo beperkt mogelijk blijven. En daar zorgt AlQuilar Techniek voor. Wij beveiligen gebouwen, installaties en apparatuur tegen bliksemontladingen en de gevolgen hiervan. In de wijde omgeving van Tilburg calculeren, ontwerpen en monteren wij alle voorkomende bliksembeveiligingen en verzorgen wij de complete aanleg hiervan. Een goede bliksembeveiliging neemt eventuele zorgen weg en geeft rust bij onweer.

Eigen aardingssysteem
Een eigen aardingssysteem in de vorm van veiligheidsaarding is essentieel als het gaat om bliksembeveiliging. Geen luxe, maar pure noodzaak. Dit zorgt ervoor dat de elektrische lading wegvloeit naar de aarde, wanneer de bliksem inslaat op gebouwen, installaties of apparatuur. Het voorkomt levensgevaarlijke situaties. AlQuilar Techniek ontwerpt voor iedere klant een eigen veiligheidssysteem. Wij leveren een ontwerp op maat, want ieder project is anders.

bliksembeveiligings-installatie

Zonnepanelen beveiligen tegen bliksem

Heeft u zonnepanelen op uw dak liggen? Dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van beleven. Maar ook zonnepanelen kunnen beschadigd raken bij een blikseminslag. Ze verhogen de kans op blikseminslag niet, maar de schade kan wel groter zijn dan bij een pand zonder zonnepanelen. Sinds begin 2018 is het aarden van zonnepanelen zelfs verplicht. Wilt u dat uw zonnepanelen bliksemtechnisch correct worden aangesloten? AlQuilar Techniek regelt het voor u.

Weet u niet of uw installatie wel werkt zoals dat zou moeten? Twijfelt u aan de veiligheid van uw pand en wilt u weten of u echt veilig bent als het bliksemt? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij komen langs en bekijken en inspecteren samen met u hoe de veiligheid in uw pand gegarandeerd kan worden. AlQuilar Techniek verliest daarbij te allen tijde zijn drie kernpunten niet uit het oog: een flexibele service, een snelle aanleg en het hanteren van een scherpe prijs.

De aanvraag van uw offerte is zo gedaan