Inspectie en onderhoud

Werkt mijn bliksembeveiliging nog?

Inspectie en onderhoud is belangrijk voor uw veiligheid. Wilt u verzekerd zijn van een goed werkende bliksembeveiliging op uw pand? Dan doet u er goed aan deze periodiek te laten inspecteren om te checken of deze nog naar behoren functioneert. Het kan zijn dat een defecte beveiliging lange tijd onopgemerkt blijft. Dat is natuurlijk wel het laatste wat u wilt. Wanneer uw bliksembeveiliging is aangelegd door AlQuilar Techniek uit Tilburg kunt u ervan uitgaan dat deze materialen tientallen jaren mee gaan, mits goed onderhouden. Wij raden dan ook aan om de bliksembeveiliging op gezette tijden te laten inspecteren. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw pand en apparatuur altijd goed beveiligd zijn tegen bliksemschade. En dat kan zeer nare situaties voorkomen.

Inspectie van uw bliksembeveiliging
Een bliksembeveiliging kan bijvoorbeeld beschadigen door weersomstandigheden, onderhoudswerk van schilders of dakdekkers, of vandalisme. U moet er toch niet aan denken dat uw bliksembeveiliging niet goed werkt, wanneer de bliksem inslaat? Met een inspectie van het gespecialiseerde AlQuilar Techniek komen eventuele mankementen aan het licht. Met diverse metingen wordt er gekeken of de verschillende weerstanden in de installatie voldoen aan de eisen in de norm. Vervolgens leggen wij onze bevindingen vast in een inspectierapport. Foto’s maken hier eveneens deel vanuit, zodat u een compleet beeld krijgt van de door ons gedane inventarisatie. 

inspectie

Inspectie en onderhoud van uw bliksembeveiliging

Uit de inspecties kunnen herstelwerkzaamheden voortkomen. AlQuilar Techniek constateert niet enkel problemen op het gebied van aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties, maar is er ook om ze op te lossen. Onderhoud is dan ook van groot belang. Dit doen we voor een vaste prijs, zonder bijkomende kosten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Geen enkele uitdaging is te groot voor onze gediplomeerde vakmensen, die langskomen wanneer het u uitkomt. Flexibiliteit is één van de krachten van AlQuilar Techniek. Wij denken altijd met u mee en samen met u vinden we een passende oplossing.

Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

De aanvraag van uw offerte is zo gedaan