Kwaliteit en service

Wij leveren kwaliteit en service op maat, en gaan naar u toe met een glimlach

AlQuilar Techniek beschikt over gekeurd gereedschap, klimbeveiliging en ladders. De weerstandmeters waar mee gewerkt wordt, zijn allen gekalibreerd, de auto is voorzien van goedgekeurde brandblusser en EHBO doos. De PBM’s die nodig zijn op het werk zijn standaard in de auto aanwezig. De compressors zijn bij een erkend bedrijf in onderhoud en wordt jaarlijks gekeurd.

AlQuilar Techniek werkt voor de grotere werken samen met goed geselecteerde mensen en bedrijven. Onze medewerkers rijden in representatieve auto’s. Als u het op prijs stelt dat AlQuilar Techniek met reclame van uw firma gaat rijden als AlQuilar Techniek een klus voor u uitvoert, dan kunnen er magneetplaten aangeleverd worden, en zullen deze gevoerd worden.

Het magazijn is gevestigd in Tilburg, de voorraad is beperkt. Om snel de materialen te kunnen verkrijgen zijn er goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. De vuistregel is: vandaag bestellen, morgen in huis, of het wordt nog dezelfde dag bij de leverancier opgehaald. Dit geld voor alle voorkomende materialen die door AlQuilar Techniek standaard gebruikt worden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Kwaliteit en service

De aanvraag van uw offerte is zo gedaan